BRANNO

Verse zelfgemaakte aardappelsalade met augurkjes en een frisse en romige bieslooksaus. Dit is echt lekker op een zomerse dag of bij de BBQ.

 

 

EREIDING

  1. Schil de aardappels en snijd in blokjes van ca. 1 cm.

     

  2. Kook de aardappels 10 minuten in een pan met water met een snufje zout. Giet daarna af en spoel af met koud water.

     

  3. Kook ook de doperwtjes gaar in 5 minuten en het ei hardgekookt in 8 minuten. Spoel af met koud water.

     

     
     
     
  4. Meng de yoghurt met de mosterd, mayonaise en pers het teentje knoflook hierbij uit. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en fijngehakte verse bieslook.

     

  5. Snijd de augurkjes en het gekookte ei fijn. Meng dit samen met de erwtjes door de aardappels heen.

     

     
     
     
  6. Schep als laatste de romige bieslooksaus door de aardappelsalade.

     

  7. Laat de aardappelsalade afgedekt goed afkoelen in de koelkast (minimaal een uurtje). Serveer eventueel met wat extra bieslook.

     

  8. Bewaar de aardappelsalade maximaal 2 dagen in de koelkast.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
BRANNO LYS LAMP TUIN

Sfeer. Is kenmerkend voor de verlichting van Branno

Met een knip van uw vinger. verlicht u uw tuin in één moment van saai naar sfeervol.

Shopping cart close